19 juli 2008

60-årsfest

Idag ska vi på 60-årsfest. Det är en f.d arbetskamrat till mig och hennes sambo som fyllt 30 under våren. Och idag ska de då ha fest. Jag hoppas vädret håller i sig så att vi kan vara ute på deras altan som de byggde förra sommaren (tror jag att det var). Vi har inte sett den än så jag är mycket nyfiken. Och då hade det varit trevligt om man kunde sitta där ute också. :)Här är den inslagna presenten och kortet.
Pappret är från Panduro Hobby och är från Tilda-serien.Här är en ordentligare bild på kortet.

Innan festen ska vi försöka få så mycket gjort som möjligt. Verktygstavlor och annat ska fixas i förrådet så att det blir ordning och reda (äntligen). Jag ska dock ta det lugnt. Dels är jag inte helt frisk och vill bli det. Och dels har jag lite ont i ryggen. Så jag ska verkligen lyssna på kroppen idag. Jag hoppas jag lyckas med det. :)

Ha en jättebra lördag.


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!