17 juni 2008

Pyssel beställt

Eftersom jag snart fyller år, har jag redan fått pengar av mina föräldrar. Det är lättast att jag själv köper det jag önskar mig. Jag önskar mig inte sakerna mindre för att jag köper det själv.
Och igår beställde jag en hel del från Skaparlusten. Idag har jag betalat det så jag hoppas få det någon gång nästa vecka.

Jag har även beställt hos Kortmakaren och Stämpelgården. Kortmakarens leverans var oerhört snabb vilket tilltalade mig mycket. :)
Även detta är betalt.

Jag väntar även på hÄnglarstämplar som jag beställde och betalade förra veckan.

På torsdag ska vi svänga förbi Magnolias affär i Borås. Där ska jag gå och samla på mig lite också. Jag kanske ska tillägga att jag och Kalle valde att ta lite av skattepengarna vi fick tillbaka till våra hobbies. Det är därför jag kan handla som jag gör. :)

Så gissa om jag är lycklig. Mycket pyssel blir det.

Jag har även gjort klart lite kort. Två kort är skickade till min mamma som fyller år i övermorgon. Jag har gjort ett från oss och ett från pappa som han beställt. Så de kommer att publiceras här på torsdag.

Kalle fyller år på fredag och då kommer hans kort att dyka upp här. Jag är oerhört nöjd med det. Om jag bara visste vad jag ska köpa till honom.

Svärfar fyller år den 25:e och även hans kort är klart eftersom han också ska firas i helgen. Men det visas inte förrän på hans födelsedag, även om jag starkt tvivlar på att han skulle gå in på denna sidan för att kolla.

Nu ska jag slå in paket. :)

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!