29 juni 2008

Man kan pyssla på olika sätt

Förra söndagen och i fredags har jag fått pyssel på posten. Inga swappar eller så, utan jag har beställt på nätet. Skaparlusten, Stämpelgården, Kortmakaren, hÄnglar och Magnolia. Dels har jag beställt för skatteåterbäringspengar och för födelsedagspengar från mina föräldrar.

En massa pyssel har det blivit och glad är jag. :) Jag kan göra fantastiskt många kort nu! Men innan man kan göra det måste man fixa iordning alla stämplar (det blev mest stämplar men även lite lite papper, blommor och band). Majoriteten av stämplarna har varit omonterade så det har jag suttit med ganska mycket. Sen vill jag hitta det lätt så jag har fixat med laminerade sidor och fått in i pärmar. Så nu hittar jag det lätt och smidigt.

För mig är detta inte mycket pyssel i sig. Kalle tycker det, men inte jag. För mig är det att få ordning.
Men idag har jag faktiskt börjat på ett kort. Ett semesterkort till kompisar som ska ha en underbar semester om en vecka. Så det sitter jag och pillar med nu. Några äldre stämplar och nya är med på detta. När det är klart och de har fått det ska jag lägga upp det här.

Jag har även suttit och lagt över bilder från digitalkameran. Mycket blombilder som jag kan se om jag kan fixa till fint på datorn. Förhöja den och göra dem ännu finare. :)

Här kommer ytterligare en bild jag tagit som inte är redigerad än.Ha en underbar fortsatt söndag.
 

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!