20 juni 2008

Grattis på födelsedagen Kalle

Idag, på självaste midsommarafton, fyller min älskade make Kalle år.
33 år har han hunnit bli nu, gamle man. Själv är man ju bara 32. ;)

Han fick två pikétröjor (gul och rosa) samt ett par linnebyxor av mig i present. Det återstår två presenter som han får nästa vecka när det kommer med posten.

Han fick detta kort av mig som jag gjort.Figuren är en hÄngel från förra året.
Texten är QK Maddie Anne som jag fick låna förra helgen.Helikoptern har jag själv ritat och sen målat i de färger som Kalles modellhelikopter har. Dock är de inte lika till utseendet annars då han har en Hirobo Scaedo.
Propellrarna är egentligen utstansade blommor som jag klippt av visa av bladen på så att det blir rotorblad.Eftersom det är midsommarafton idag har jag själv ritat en midsommarkrans och klistrat på. :)Så här ser Kalles radiosändare ut till helikoptern. För att kunna rita av den var jag tvungen att fotografera den. Annars hade jag aldrig kunnat rita av den.
Så här blev resultatet. Vad tycks?Kalle blev väldigt glad för kortet. Jag är själv oerhört nöjd med det. Somrigt och det är verkligen Kalle.

Mammas kort till Kalle var jättefint också. Även hon hade helikoptrar på sitt kort. :) Och då hade vi inte pratat med varandra om det innan. Kul när det blir så. :)

Ha en underbar födelsedag min älskling!

Och glad midsommar till er andra.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!