29 maj 2008

Hur man bli mött kan spela stor roll

Ingången till mitt arbete har inte varit vidare rolig. En metalldörr med glas samt en liten tråkig metallskylt som visat öppettiderna, men som ingen tänker på att läsa.

Vad gör jag då? Jo jag sätter mig och gör en skylt som förhoppningsvis får kunder och besökare att känna sig mer välkommen, kanske t o m kan dra på smilbanden och känner sig välkomna till oss.

Mina arbetskamrater som såg den idag tyckte att den var jättefin. Jag har försökt att hålla mig till företagets färger och nu sitter skylten uppe på dörren till kontoret. Det ska bli spännande att se vad chefen säger när han kommer nästa gång. :)Jag blev nöjd med den. Det enda jag kan känna är väl att åter på baksidan står lite väl tätt. Men jag tycker ändå att det ser trevligt ut.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!