13 maj 2008

För lite tid för pyssel

Eftersom jag började ett nytt jobb/uppdrag i onsdags har all energi gått åt att jobba och lära mig massor med nya saker. Detta har lett till att jag kommit hem och varit ganska trött. Dessutom var vi inte hemma i helgen vilket gjorde att jag inte hann pyssla något då heller. Jag är väldigt glad över attt jag hann göra så många kort innan jag började jobba igen med tanke på hur trött man är när man är under upplärning.

Men jag hoppas att få lite tid och ork snart att pyssla lite. Och när det är fint väder har man inte riktigt hjärta att sitta inne heller utan är hellre ute.

Varför har inte dygnet fler timmar? :)

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!