24 apr. 2008

Ytterligare ett Grattiskort / Yet Another Congratulations Card

Igår fick jag gjort ytterligare ett grattiskort. Jag försöker ligga lite före så jag inte får panik. Det är ändå sex födelsedagar i maj som jag ska skicka till.

image204

Om det  är så manligt vet jag inte, men jag tyckte ändå det blev ganska fint.

Stämpeln är en hängel från förra våren. Den hittade jag igår, redan färglagd. Jag ritade upp ett hjärta och satte bakom för att få lite mer liv.

Pappret kommer från Panduro (tror jag). Jag har inte varit så förtjust i det innan, men tänkte att nu passar det bra med trollsländor och blommor.

Patrik är stämplat med ett alfabet från Easer. I det alfabetet ingick även swirlen med raderna.

Grattis på födelsedagen-stämpeln är från Aud Design.

Blommorna är blandad kompott.

Inte supergrabbigt, men jag gillar det. Och jag är glad att läsa att det är fler än jag som tycker det är svårare att göra kort till killar. För det är det.
~~~*~~~*~~~*~~~~*~~~*~~~*~~~*~~~*~~~~*~~~*~~~~*~~~*~~~*~~~*~~~~*~~~
The rubber stamp is a hÄngel from last spring. I found it allreade coloured yesterday. I drew up a heart och put it behind the hÄngel to create more "life" around it.

The paper is from Panduro (I think). I wasn't very fond of it before, but now it's appropriate when it's spring with the dragonfly, the flowers and the colours.

Patrik and the swirl with the text rows are from Easer.

The round grattis stamp is from Aud Design.

The flowers are from various places.

The card is not super manly, but I like it. And I'm glad to read that other bloggers who make cards find it more difficult to make cards to guys. Because it is.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!