11 apr. 2008

Ett vårkort

Det är allt annat än vår i luften här i Östergötland idag, men trots detta tänkte jag lägga upp ett vårkort jag gjorde klart igår. Allt för att pigga upp i detta filmjölksväder som råder ute (det är väldigt dimmigt).

image193

Grodorna är ett alfabet jag köpt på Easer. Pricken över A'et är en hÄnglarprick från ett av kiten från förra året.
Motiven är målade med distresser.
Efter det torkat använde jag en av Cuttlebugsemboss/reliefbakgrunder. Eftersom jag inte äger en Cuttlebug har jag kommit på en metod som funkar men som är ganska jobbig. Men bra blir det och det är huvudsaken. Och så får jag fortsätta tills jag har råd att köpa en, OM jag köper en.
Kanten runt pappret har jag sen chalkat.

Annars är det iett ganska enkelt kort. Det behöver inte vara så avancerat alltid.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!