10 apr. 2008

En uppmaning till mig och många andra

Alla har vi det motigt ibland och behöver lite peppning då.
Därför gjorde jag detta kort härom dagen. Om det kommer att skickas till någon vet jag inte än, men jag lägger upp det här, som en peppning eller påminnelse till de som behöver det.

Ge inte upp hoppet heter det som det är även står på tagen på bilden under denna.

Ge inte upp hoppet

Tag

Kaninen är en whipper snapperstämpel. Egentligen är det kanske en påskstämpel men jag vill inte begränsa mig så utan de stämplar jag köper ska kunna användas till många olika tillfällen. Och naturligtvis är den målad med disresser.

Grodorna är riktigt gamla hÄnglarstämplar som är monterade. Jag vet att hÄnglarMarie haft större varianter på mässor och nästa gång hon har en mässa som jag kan åka till hoppas jag kunna handla även dem.

Den gröna bakgrunden bakom kaninen är från Cuttlebug som jag embossat.

Tagen är från Panduro. Swirlen på den är från Autumn Leaves och texten har jag själv skrivit.

Blommorna är bara från Reprint.

Bakgrundspappret är från Kelly Panacci.Jag hoppas att ni som behöver lite uppmuntran kanske fick det nu genom detta lilla kort.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!