16 mars 2008

Påskkort 3

Här är ytterligare ett påskkort jag gjort i veckan.

Påskkort 3


Tuppen är en äldre hÄngel. Vingen är lös så jag har fått maska, d v s stämplat vingen först, satt en likadan vinge som är stämplad på en post-itlapp. När post-itlappen sitter ovanpå vingen stämplas tuppen ovanpå. Det är inte alltid så lätt att få det på rätt plats, men jag tycker jag lyckades ganska bra.
Tuppen och hela "ägget" som tuppen är i är målad med distresser.


Istället för att stansa ut hörn"tags" och sätta ovanpå bakgrunden har jag stansat ut istället och satt ett annat papper som bakgrund. Prickarna har jag själv stämplat dit med en liten stämpel som är från ett av förra årets hÄngelpaket.

Texten är från Panduro som är genomskinlig med klister på baksidan.

Swirlsen är från Autumn Leaves, fast från två olika set.

Jag tyckte jag fick till en härlig vårkänsla förutom påskkänslan. :)

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!