14 mars 2008

Födelsedagsdags snart igen

Snart fyller en vän och f.d kollega till mig år.
Jag tror inte att hon är här och kollar, så därför vågar jag lägga upp det här. Det känns lite roligare när man kan uppdatera bloggen med nya saker.

Maria 30


Som alltid är motivet en hÄngel som är köpt bland de senaste styckestämplarna.

Jag har blandat distresser (tattered rose som hud, håret är brushed corduroy & vingarna är old paper) med Panduros pennor Tilda Paper Craft där jag använt den mörkrosa (5248135503) och mörkgröna (52481354224). Jag håller mig oftast till endast distresser, men kunde inte låta bli att blanda denna gång. :)

Stjärnstämpeln är från Easer.

Jag misstänker att det M jegentligen är ett E i alfabetet Maddie Anne (som är QK tror jag). Men jag tyckte det passade så bra som ett M, så det fick det bli. :)

Jag har "lärt" mig att sätta ihop flera olika sorters blommor genom att titta på andras bloggar och blommorna blir mycket mer levande nu tycker jag. Det är så härligt att lära sig nya saker genom att få inspiration. :) Att känna att man utvecklas.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!