26 mars 2008

Babykort till grannarna

Ett par av våra grannar har fått sitt andra barn.

En liten flicka blev det. Och egentligen borde jag göra ett genuskort, d v s göra i de andra färger än rosa resp blått om det varit en pojke. Men jag ville så hemskt gärna göra ett rosa, så det blev det. Eller två rosa blev det. Ett till nytillskottet och ett till storasyster.

image178

Barnvagnen och barnet i det är två olika hÄnglarstämplar. Barnvagnen är från ett av Maries kit från och bebisen är från vårkitet som egentligen är tre "busfrön" i en kruka 2007. Stämplarna är maskade ihop.
Själva idén med att sätta ihop de stämplarna fick jag från ett av SasSas (tror jag) kort på hennes sida.

Texterna har jag själv skrivit ut.

Pappret ska jag kolla upp varifrån det är.

image179

Storasysters kort blev så här.

Även denna stämpel är en äldre hÄngel.

Samma font användes till texten här.

Bakgrunden med de tre raderna är en rullstämpel jag köpte i höstas på mässan i Göteborg. Om jag bara kunde komma ihåg vad företaget hette. Söt är den iallafall tycker jag. :)

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!