27 feb. 2008

Köpt lite nya stämplar

Idag kom stämplarna från Easer som jag beställde förra veckan.
Jättefina är de. De ska bara monteras så är de klara för användning sen.
Det ska bli jättekul att använda dem.

Ska passa på att montera de hÄnglarstämplar (se vårnyheter och de fyra översta) jag köpte förra veckan då med och hitta på lite roliga kort. Det är ju några som fyller år i mars och en hel del sen i april. Jag såg att det kommit nya hÄnglar idag igen (de fyra sista på samma sida). Vill hemskt gärna ha, men väljer nog att beställa ilte från Panduro först tror jag. Jag är ju tyvärr inte gjord av pengar, även om jag hemskt gärna vill ha.

Nu kliar det rejält i pysselfingrarna. Jag kämpar för att få köket klart.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!