21 feb. 2008

Köksrenovering

Just nu hinner jag knappt pyssla. Jag vill pyssla. Det kliar i fingrarna, men hinner inte så mycket.
Dock ska jag göra klart beställningen jag fick. Den måste vara klar på söndag om nu kompisen kommer och hjälper oss med köket så att han kan få det då. Och nu när vi tömmer mer och mer i i pysselrummet (jag har haft alla dörrar och lådfronter där tillsammans med ett antal flyttkartonger med skåpsinnehåll där) blir det lättare och roligare att sätta sig.


Och det kanske kan vara kul att se hur det går för oss att renovera. Därför har jag lagt en länk till vår renovering som man även kommer till om man klickar
här.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!