27 jan. 2008

Födelsedagskort till vänner

Lite fler födelsedagskort är gjorda.

image131

Figuren är en hÄngel från ett fristående paket som jag köpte i Karlstad i höstas.
Bokstaven M är från ett chipboardalfabet.
Grattis och ats-bokstäverna är från stämpelpaket som jag köpte hos Minelle. Jag ska kolla vad de heter. 39:-/alfabet var det iallafall. Jag var tvungen att köpa både versaler och gemener.
Bakgrunden är en bakgrundsstämpel från Panduro som jag embossat. Den blev inte perfekt, men det måste den inte vara heller.

image132

Eftersom jag älskar bokstavsstämparna fick de vara med även här. :)
Figuren är en hÄngel som jag embossade. Hade världens besvär innan jag fick det hyfsat bra. Vet inte om jag använt för torra stämpeldynor eller om det svarta embosspulvret är för svårt. Besvärligt var det iallafall.
Bakom hÄngelkortet har jag använt en cuttlebugbakgrund uta att äga en cuttlebug. Det blev inte så bra som om jag använt en cb, men men. Resultat blev det iallafall.
Datumstämpeln är från Landstoken (tror jag). Har upptäckt att jag skulle behöva lika olika datumstämplar. Så det får jag se till införskaffa.De andra två kort jag gjort kan jag inte visa än. Båda två kan gå in i ren nyfikenhet och kolla, så det ena får vänta till imorgon och det andra till torsdag. ;)

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!