20 dec. 2007

Beställ ett personligt kort till någon eller några - info

Jag gör handgjorda och personliga kort till allehanda tillfällen, så som födelsedag, bröllopsdag, välkommen till världen, dopdag, konfirmation, studenten, krya på dig, tänker på dig, gillar dig, alla hjärtansdagkort, kompiskort, julkort, påskkort, halloween, pension, kondoleans, tackkort eller annat tillfälle eller vad det nu kan vara, går det bra att beställa det här hos mig.

Det kan vara allt från den nyfödda till 100-åringen. Man som kvinna. Jag har t o m gjort födelsedagskort till husdjur. :)

Ju mer information du kan ge mig om vad du vill ha på kortet, om det är till en speciell person, desto lättare är det för mig att försöka tillgodose detta. Det kan vara färger som den personen tycker om, hårfärg, intresse, namn, ålder, datum, m m. Ju mer du kan berätta, desto mer personligt kan jag göra kortet.
Men vill du beställa ett kort och jag får helt fria händer går även detta bra. Det är upp till dig som beställare. :)


Pris på kort är väldigt individuellt. Det beror på hur enkelt eller komplicerat du vill att jag ska göra det. Ju längre tid det tar och ju mer avancerat du vill ha det ökar priset. Ett handgjort kort kostar lite mer än vad det gör på t ex Gallerix, men istället har du fått ett personligt kort.

Priset kommer alltid du och jag överens om. Dock ingår aldrig porto i det överenskomna priset eftersom jag aldrig vet vad slutvikten blir. Så det är viktigt att ha med i kalkylen. Dock är jag noga med att jag ska ha pengarna tillhanda på mitt konto innan jag skickar iväg något. Men sådana uppgifter går vi närmre in på när vi har mailkontakt.

Om du vill kan jag alltid skriva dit någon text om du själv inte vill skriva i det. Så länge du meddelar vad som ska stå och är noga med stavning på namn, så fixar jag det.

Du kan välja mellan ett enkelt där meddelandet står på baksidan, eller ett öppningsbart.


Så finns intresse att beställa ett eller flera kort är du välkommen att kontakta mig på ciza(at)hagholm.se.

Välkommen. :)Här är på beställningskort till ett bröllop.
Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!