12 okt. 2007

Uppdatera

I helgen ska jag uppdatera denna blogg. Lite pyssel har det hunnit bli. Bl a en påse och kuvert. Jag ska i allra görligaste mån nu göra mina egna kuvert till de kort jag gör (om kort behövs, vilket det inte alltid gör). Då blir det ännu mer personligt känner jag om det finns ett tema i både kort och kuvert. Eller så är det bara jag som tänker så. :) Så bilder på det är tänkt att komma upp här.

Jag måste börja på ett tävlingskort också. Vet inte riktigt när jag ska hinna det i helgen med tanke på att det är så mycket annat som vi ska hinna göra också. Men jag får väl sätta mig på mornarna innan maken vaknat och vi innan vi ska göra allt vi lovat och sagt ska fixas i helgen.

Sen känner jag att färgerna här på bloggen inte riktigt är vad jag vill ha. Iallafall känns den beiga fel. Jag vill inte ha helt enfärgat heller utan vill nog gärna ha med något mönstrat. Jag får se vad maken kan hjälpa mig med. Något ska det nog kunna bli. :)

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!