8 sep. 2007

Mina alster finns på nätet förutom här :)

Igår när jag kom till Minelle visade hon sin senaste blogg till affären. Jättefin var den, men det som överraskade mig var att mina påsar med etiketter fanns med samt att det står mitt namn nere i hörnet så att man vet att det är jag som gjort dem. Och jag blev uppmanad att hålla kolla där nu kontinuerligt eftersom folk skriver kommentarer där. Jättekul. :)

Dessutom passade jag på att visa de förslag jag gjort på baksidesstämplar till när jag gör kort.
En har jag tänkt att ha till alla mina alster. Den andra är tänkt att jag ska använda när jag gör kort (eller andra saker) till Minelle som hon ska ha i butiken.  Hon ska lägga till sin logga på en av dem. Sen bär det av till stämpeltryckning. Jag är jättenyfiken och hoppas det blir bra. Fyra förslag hade jag gjort och Elle gillade dem alla vilket gladde mig oerhört.. :) Hon gillade min handstil. Så vi får väl se vad vi kan hitta på för något roligt till henne med den. :)

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!