16 aug. 2007

Lite information

Nu ligger det ett antal bilder här på kort jag gjort. De ligger inte i kronologisk ordning, men är de lite mer avancerade är de gjorda nyligen och de enklare lite tidigare. Samtliga kort är gjorda i år.

Kort har jag gjort i många år, men det är först i år jag mer och mer börjat att scrappa och göra lager på lager. Jag lär mig hela tiden nya saker vilket är jättekul.

Och förutom kort gör jag en hel del annat pyssel som jag tänkt lägga upp här för uppvisning.

Och som om pyssel inte skulle vara nog är jag inredningsintresserad. Det är kul med färg och form och få ett rum att bli så härligt inredd att man känner att man aldrig vill lämna rummet igen. :)

Förra veckan började jag lära mig att scrappa digitalt. Det var nytt för mig. Två LO's har det blivit. De kanske inte är så avancerade än, men jag håller på att lära mig, så jag hoppas på att se en utveckling även inom detta område.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!